Passa al contingut principal

CONSTRUCCIONS A L'AIRE LLIURE

Les construccions són el joc que més ens crida l'atenció. Després de dominar l'encaix entre les peces, cada cop més les fem servir per muntar objectes, escenaris i elements que cada vegada són més semblants a la realitat. Un cop més, a través del joc, desenvolupem la part motriu però també anem adquirint conceptes espaials com ara el volum, la mida, la grandària, formes geomètriques, colors.... i també millorem l'equilibri.

Així doncs, vam sortir al pati i, de manera espontània, vam decidir de construir el castell i el poble on vivia la gent que s'amagava del drac de St. Jordi. Va sorgir la idea, fins i tot, de muntar un tren per a que el drac es muntés i marxés ben lluny! 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!



I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!







Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!