Passa al contingut principal

ELS AMBIENTS A P3


Ambient del conte:
Hem de ser conscients que una de les coses importants dels primers anys de vida dels infants és promoure la lectura des de la primera infància des d’abans fins i tot del naixement de l’infant. La lectura és fonamental per al seu adequat desenvolupament intel∙lectual i emocional.
Des de ben petits podem mirar contes amb els nostres fills, llegir o explicar les imatges del conte en veu alta, és l’eina fonamental per a contribuïr al creixement integral de l’infant, afavoreix la relació entre pares i fills, millora i estimula el plaer d’escoltar, d’imaginar i crear, es desenvolupa el gust per aprendre, s’estableixen les bases d’una relació constant entre el món que envolta la criatura i el seu propi món interior i contribueix a l’adquisició de la competència lingüística. 

Ambient de traç. Motricitat fina:
Treballem el traç amb cartells plastificats, tot resseguint amb retoladors i esborrant amb una tovalloleta humida.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!