Passa al contingut principal

SETMANA DELS COLORS

Hem celebrat la setmana dels colors. Cada dia l'hem dedicat a un color concret, i hem realitzat unes activitats molt i molt divertides:


Fem un mosaic del color vermell!

Descobrim que el color verd surt de la barreja de blau i groc.

Pintem paper de diari de color blau, el decorem i fem un barret de mariner.
Tintem pasta i arròs.
 


Preparem una mascara amb el color groc.
Hem pintat ales de papallona de molts colors i potes d'aranya amb un solo color,
comparem els resultats i acabarem fent unes corones molt divertides.

Hem experimentat i descobert les diferents tonalitats del color vermell afegint blanc i negre. Al final han gaudit pintant amb les tonalitats del vermell!!

Fem unes torretes. A cada una de les torretes hi haurà un número. Amb el dit i pintura vermella, hem posart tants punts com indica el nombre.Pintem un pollet de color groc i enganxem plomes a la seva cua.


Pintem plats de cartó de color blau per fer un peix molt divertit!


Per concloure la setmana dels colors, els nens i nenes d'educació infantil mirem el conte de l'Elmer i pintem un mural i fem un joc dels colors!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!