Passa al contingut principal

JUGAR AMB PLASTILINA

Jugar amb plastilina millora:
La motricitat fina, és un dels beneficis més importants del joc, perquè adquireixen agilitat, força i destresa amb els seus dits. El domini de la motricitat fina és fonamental per al desenvolupament del procés de la lectoescriptura.
La creativitat, a través de la plastilina l’infant incentiva la seva creativitat ja que imagina, crea i materialitza els pensaments que té a la seva ment el que li aporta molts beneficis a la seva fantasia.
La diferenciació de colors i les porcions, aprèn a diferenciar els colors així com amassar, separar, tornar a juntar i a aprendre diferents tamanys.
La concentració, jugar amb la plastilina els hi proposa fites a curt i llarg plaç, és una activitat motivant, entretinguda i divertida que els manté ocupats períodes de temps que poden ser bastant llargs.
La relaxació, és una activitat plàstica i manual que els relaxa i tranquilitza, pot convertir-se en una magnifica teràpia de relaxació per a qualsevol infant que passi per moments de tensió o estrés.
L’expressió artística, els infants molt petits encara no són capaços d’expressar els seus sentiments verbal i lògicament però pot arribar a fer-ho modelant la plastilina.


El desenvolupament de la personalitat i els gustos propis, a través de la plastilina l’infant expressa els seus gustos personals al imaginar, crear i materialitzar els seus pensaments donant forma a les seves figures preferides o escollint aquells colors que més li agraden.
L’autoestima, ja que gràcies a la plastilina poden realitzar les figures que es proposen, i rebran una felicitació perquè ens ha agradat el que fan o perquè els ha quedat molt bé.

Ara ja ho sabeu, no perdeu més el temps i jugueu amb els vostres fills i filles a plastilina, a l’escola ja ho fem, veureu que bé ho passem!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!