Ves al contingut principal

LES MASCOTES ARRIBEN A LA LLAR!

Aquest matí han arribat les tres mascotes de la Llar: el Babú (P0), el Tim (P1) i la Samba (P2), però per més que les hem buscat a la classe, no les hem trobat. Estaven ben amagades! Així que hem decidit buscar-les per tota l'escola fins que hem arribat al pati de Primària.

Les hem cridat ben fort i estàvem ben atents per veure si les vèiem!

Les hem cridat fins que ens hem adonat que ens estaven esperant a dalt de l'olivera! Estaven impacients per a que hi anèssim a buscar-les!

També ens han portat un regalet per a tots els nens i nenes de la Llar! Quina sorpresa!!Hem aprofitat per jugar al pati de les nenes grans i ens ho hem passat pipa fent carreres i pujant i baixant la muntanyeta i explorant tots els racons!

BENVINGUDES, MASCOTES!!!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5