Ves al contingut principal

LES CASTANYERES ARRIBEN A LA LLAR

Quan ve el temps de collir castanyes, la castanyera, la castanyera, ven castanyes de la muntanya a la plaça de la ciutat...♪♫♪

Avui, en comptes d'anar a la plaça, ha arribat a la Llar!
Primer han arribat unes castanyeres molts jovenetes a cantar-nos cançons i explicar-nos el conte de la Castanyera. Han vingut amb moltes ganes i ens han fet ballar aquesta cançó que ens encanta i que fa dies que la practiquem.
Poc després ha aparegut una castanyera més velleta amb un cistell ple de castanyes i acompanyada del Marrameu que ens ha explicat d'on venia, com collia les castanyes i com les venia. A més a més, ens ha explicat un conte del Patufet castanyer.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5