Ves al contingut principal

JOC HEURÍSTIC

Avui hem jugat heurístic.
El joc heurístic és la continuació natural de la panera dels tresors i està pensat per infants de 12 a 24 mesos.

A través d'aquest joc, de mica en mica, van descobrint què es pot fer amb els objectes: ficar/treure, tapar/destapar, omplir/buidar, obrir/tancar, encaixar, arrenglerar, fer lliscar, estirar, agrupar/separar, prémer, penjar/despenjar, comparar, aparellar...

D'aquesta manera es desenvolupa el sistema motriu i el cognitiu i cobreix les noves necessitats que tenen els nadons, ja que ara ja caminen i necessiten explorar molt més.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5