Ves al contingut principal

EXPERIMENTEM AMB MAGRANA

La magrana és un dels fruits de la tardor. Durant tots aquests dies els pares i mares han portat elements de la tardor i ens n'han portat moltes!
Hem volgut obrir-les i veure què hi ha a dins. Quina sorpresa quan hem vist que era de color vermell!!
A més a més, hem pogut tastar els granets de magrana i han semblat que estaven molt dolços....mmmm!Després, hem estampat una magrana amb paper de bombolles i semblava ben bé que hi haguessin els granets de magrana a dins!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5