Passa al contingut principal

LA LLAR FA LA VEREMA

L'avi d'uns dels elefants fa la verema cada any a la seva vinya i ens va passar unes fotos de tot el procés de collita i de com es premsa el raïm per aconseguir el mosto o el vi.

Com que ja vam fer l'experimentació amb el raïm, totes les fotos que ens van ensenyar ens van fascinar i teniem molta curiositat de veure com es feia la verema.

Així que nosaltres, després d'explicar que fa molt temps es trepitjava el raïm amb els peus descalços, ho vam voler provar!La sensació del peus descalços trepitjant el raïm no a tots ens ha agradat. És ben estrany!!
Ens hem atrevit gairebé tots!Els elefants s'han estimat més tocar-lo amb les mans que no pas amb els peus! La sensació del raïm als peus  no els hi acabava de convèncer. Tot i que sí que hi hagut alguns valents!

Després de trepitjar el raïm, toca tastar el suc que n'hi surt: el Mosto!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!