Ves al contingut principal

PICNIC DE FRUITA

Els conillets i els elefants cada dijous portem a la nostra carmanyola de l'esmorzar una fruita! Aquest dijous ha tocat POMA!

Com que avui feia una mica de fred, els conillets hem fet el picnic al circuit de la Llar i els elefants hem anat a la galeria de secretaria a fer el nostre picnic!
Ens encanta menjar fruita i més si és amb els companys de classe! Quasi quasi no hem deixat ni un tros!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5