Ves al contingut principal

PLANTEM MONGETES I LLENTIES


Estem veient que amb l'arribada de la Primavera surten tot de plantes i flors que fan molt de goig!
Com que vam veure com els nens i les nenes de Parvulari van plantar verdures i hortalisses al seu hortet, nosaltres també voliem plantar, veure com creixen i tenir cura d'algunes plantes. Així que vam conèixer les mongetes i les llenties, les vam tocar, vam reconèixer el seu color i forma i.... vam preparar el recipient on les plantariem!

Mireu quin goig!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5