Ves al contingut principal

EXPERIMENTEM AMB LLENTIES


Aprofitant que al Parvulari van plantar l'hort, a la Llar hem volgut seguir el fil i per això hem experimentat amb llenties. 
Hem tocat les llenties, hem vist que són rodones i petites i hem pogut experimentar-hi i jugar-hi. 
Finalment, volem observar què passa si plantem les llenties i és per això que les hem plantat dins d'unes bosses de plàstic amb cotó-fluix. Per acabar les hem regat amb un vaporitzador. 
Esperarem i les regarem per veure què succeeix.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5