Ves al contingut principal

ENS DISFRESSEM A PSICOMOTRICITAT


Les hores de psicomotricitat són molt divertides i fem coses ben diferents cada cop que anem!
Avui hem agafat les disfresses que tenim penjades al gimnàs i ens hem disfressat d'allò que ens venia de gust i... quasi quasi que ho hem fet tot solets! A part de treballar l'autonomia, la coordinació, l'equilibri, la concepció del nostre cos i la pinça fina, ens ho hem passat bomba jugant tot disfressats! O no us ho sembla?Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5