Passa al contingut principal

FESTA DEL COLOR BLAU

Durant tot aquest trimestre hem estat treballant el color blau de moltes maneres diferents i l'hem relacionat com a un dels colors de l'hivern.

Avui, per acomiadar-nos del color blau i donar la benvinguda a uns altres colors més vius que venen amb la primavera, hem fet una GRAN FESTA DEL COLOR BLAU

Els nens i les nenes de la Llar hem gaudit molt celebrant-lo i participant-hi! Hem jugat amb objectes de color blau, passat pel túnel de tires, pujat a la gran pilota blava, ens hem pintat les cares, ....

Mireu els nens i nenes de Llar 0!

Què bé que s'ho passen els conillets de Llar 1!
I els elefants de Llar 2 no es van quedar enrere!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!