Ves al contingut principal

CONEIXEM L'ÀNEC DE L'ESCOLA

Aquest matí hem anat d'excursió per l'escola i, després de visitar l'oratori, hem anat a veure el pati i les pistes on les nenes grans juguen i....oh! sorpresa! Hem trobat l'ànec que ens ve a visitar de tant en tant a l'escola.

Ens hem quedat bocabadats mirant-li les plomes, el bec, les potes, les ales... ens hem volgut acostar per veure'l millor però encara és una mica tímid i ha acabat volant. Uau! Quines ales més grans!
Segur que tornem a visitar-lo!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5