Ves al contingut principal

PAPERS BLAUS

🎵 Blau, blau, blau, és el vestit que porto. Blau, blau, blau, és tot el que jo tinc. Perquè m'agrada el blau de l'onada i el meu amic és un mariner!🎵

Els nens i nenes de Llar 0 coneixem el color blau també a través del tacte! Hem tocat i jugat amb un bon grapat de papers de diferents textures però amb el mateix color: el Blau!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXPERIMENTACIĂ“ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, sĂłn els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!DemĂ  enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIĂ“ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

TROBADES ESPORTIVES DE P5