Ves al contingut principal

EXPERIMENTEM AMB GEL

Tant els conillets com els elefants vam fem una excursió al congelador de la cuina amb molta intriga a veure què havia passat amb l'aigua blava i.... s'havia convertit en GEL BLAU!
Quines ganes de tocar-lo, tastar-lo i jugar amb ell!

Els conillets s'ho han passat pipa experimentant amb els glaçons, a més.... hi havia alguns gots on hi havia sorpreses! Objectes de color blau que estaven amagats en el gel!Els elefants també ens vam preparar per manipular el gel i algun va demanar fins i tot guants perquè estaven molt freds!
Vam gaudir molt tastant-los i veient com es desfeien i tornaven a ser aigua!Llavors descobríem que hi havia animalons amagats!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5