Ves al contingut principal

EXPERIMENTEM AMB ELS COLORS DE L'HIVERN

L'hivern ens dóna colors molt bonics amb els que hem volgut treballar els elefants.

Els hem conegut i reconegut a través de diferents materials: amb aquarel·les de colors freds, amb paper de seda de color blau clar i blau fosc, amb paper de celofana blau, estampant paper de bombolles amb pintura (lila i blaus) i pintant sal i sucre amb els colors freds i que hem enganxat.

És una experimentació que ens ha portat uns quants dies però que estem gaudint molt fent-la. En finalitzar-la farem una exposició amb els nostres quadres. Veureu quins artistes!!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5