Ves al contingut principal

ELS MARINERS

Comencem el projecte interdisciplinari dels oficis.

Aprofitant que estem treballant el color blau, els conillets parlarem i farem activitats relacionades amb els mariners!! Aquesta setmana estem fent un mural ple de bombolles i uns peixets molt divertits.

🎵 Un peixet en el fons de l'estany, vinga fer bombolles per anar passant....! 🎵

En aquesta activitat treballem la pinça tot enganxant papers de colors dins d'un peixet. Hem deixat el mural de bombolles ple de peixos de colors!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5