Passa al contingut principal

EL NÚMERO 1

La grafomotricitat és molt important i portem unes setmanes treballant el número 1.

Al principi vam començar resseguint-lo amb el dit índex (al que li dibuixàvem una cara contenta 😊 per diferenciar-lo).

Després vam resseguir-lo amb els peus tot trepitjant el dibuix de l'1 que tenim a la classe. Va ser molt divertit!

Ens vam engrescar una miqueta més i vam fer un mural del número 1 i durant uns quants dies, els nens i nenes que els hi venia de gust el dibuixàvem amb ceres.


I ara que ja tenim una mica més de traça, molt sovint resseguim el número 1 amb guixos de colors a la pissarra. És molt divertit fer-ho i després borrar-lo perquè el següent elefant el dibuixi!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!