Ves al contingut principal

FEM D'ANIMALONS

A la classe dels elefants ens encanta caminar com si fóssim diferents animals.
Avui ens hem anat fins a la rampa de la Llar i hem fet carreres imitant a les formigues (ràpid i de puntetes), als elefants (lents i trepitjant amb força), a les serps (arrossegant-nos) i als gatets (de quatre grapes). 
Hem acabat cansats però amb ganes de fer més carreres, així que hem agafat els cotxes i hem fet carreres de cotxes per la rampa. Ens ho hem passat pipa!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

TROBADES ESPORTIVES DE P5