Ves al contingut principal

EXPERIMENTACIÓ BLANCA


Enllacem el conte del “Llop i les set cabretes” per tastar i manipular aliments que podria utilitzar el llop per pintar-se les potetes de color blanc.

Primer vam pensar que se les podria pintar amb iogurt, així que ens vam pujar les mànigues i... a experimentar!Mireu quins llops més ferotges!!
Després vam pensar amb el sucre i la sal. Primer vam tastar el sucre i ens va encantar! Estava molt dolç!I després vam experimentar amb la sal i.... a molts no ens va agradar gens! Vam demanar aigua de seguida, què salada!


Vam aprofitar per fer grafisme a sobre de les safates!
Per últim, vam manipular la farina, com fa el llop al conte i vam notar que era molt suau i que quedaven ben blanques les mans!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5