Ves al contingut principal

A P5 ENS PREPAREM PEL NADAL

Durant aquesta setmana hem fet diverses activitats relacionades amb la preparació pel Nadal. Hem pintat un Pessebre que decorarà la nostra escola, hem dibuixat pastorets...

Dijous va començar l'Advent. Aprofitant l'ocasió, hem fet un gran calendari d'Advent a la classe amb les finestretes corresponents. Cada dia obrim una, i a dins ens trobem amb un propòsit que ens estem esforçant per aconseguir i posar en practica dia rere dia. De mica en mica ens estem fent molt grans! 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

TROBADES ESPORTIVES DE P5