Ves al contingut principal

FEM PANELLETS

Els elefants vam anar al menjador i vam fer panellets!
Primer de tot vam estar manipulant la massa dels panellets. Semblava ben bé plastilina! Alguns vam fer boletes, d'altres "xurritos" i altres simplement vam aixafar la massa i vam gaudir de la textura!


A la majoria d'elefants els hi va agradar tocar la massa, però n'hi havia d'altres que..... no gaire! Hi va haver de més valents que fins i tot la van tastar!Després els hi vam afegir el toc més important: el de la xocolata! Aquí sí que a tots ens va encantar tastar-la!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5