Passa al contingut principal

PREPARANT EL SANT JORDI - P1

El dimarts vam fer experimentació amb pasta!
Vam bullir tallarines i les vam escampar. Ens va encantar poder-la manipular de la manera que vulguéssim! 
El primer que vam fer la majoria va ser tastar-la però aviat vam veure que era molt divertit tocar-la! 
Estava freda i les tallarines eren elàstiques i molt flexibles!


Alguns vam jugar a fer-nos braçalets i fer dibuixos i d'altres vam començar a classificar-les per mida! Tota una experiència!

Aprofitant les tallarines, vam cargolar-les i les vam fornejar. Semblaven flors!! Així que les vam pintar de vermell!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!