Ves al contingut principal

EXPERIMENTEM AMB AMPOLLES I AIGUA

Els nens i nenes de P4 hem experimentat amb ampolles d'aigua, uns embuts i aigua. Primer de tot hem parlat sobre cada un des elements que ens ha presentat la mestra i després hem començat a experimentar amb totes aquestes coses. Hem posat una mica d'aigua en una ampolla, a la segona una mica més que a l'anterior, a la tercera més i per acabar quasi hem omplert fins a dalt de tot la quarta! Hem comprovat el pes de cada una d'elles, com es podien ordenar (de més a menys i de més a menys). Aquesta activitat ha estat tot un èxit! esperem repetir molt aviat ja que ens encanta experimentar tot aprenent matemàtiques.
Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5