Ves al contingut principal

LA SELVA A LA CLASSE

Vam transformar la classe de P1 en un circuit molt divertit: era una selva!
Hi havia una cova per on havíem de passar ajupits:Després ens trovabem una pasarel•la per on havíem de passar amb molta cura de no caure-hi perquè sota ens esperaven uns cocodrils amb molta gana!!!Quina aventura!!
Després de tant esforç ens estirem, apaguem la llum, posem música tranquil•la i ens relaxem....
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5