Ves al contingut principal

JA HA ARRIBAT LA PRIMAVERA A LA LLAR!!

La primavera ja ha arribat i ens hem posat mans a l'obra!! 

Els conills hem treballat el traç vertical i hem un dibuixat tot d'herba i tiges. Després, hem agafat una bola de cotó fluix i l'hem estampat amb pintura vermella per fer-ne roselles! Primer l'hem fet en un mural i després en un format més reduït.
Els elefants han fet unes floretes maquíssimes tot posant tiges a les man estampades!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5