Ves al contingut principal

TENYIM L'AIGUA DE COLOR BLAU

Tots els nens i nenes de la Llar vam estar junts per veure un número de màgia!


Primer de tot vam cantar la cançó del color blau ben fort! Després vam bufar ben fort a la gerra tapada amb un mocador i quan el vam treure..... Ta-txàn!!! L'aigua s'havia tenyit de blau!!!


Vam tenir alguns ajudants que hi van tirar el polsím blau màgic a l'aigua i també van fer màgia!


A les gerres hi vam posar cotxes, animals, peces, anelles.... I vam decidir de portar-les al congelador a veure què passava... 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5