Ves al contingut principal

FEM MÀGIA AMB L'AIGUA!

Tots els nens i nenes vam anar a buscar les gerres al congelador de la cuina que ahir vam posar i.... L'AIGUA NO ES MOVIA, ESTAVA CONGELADA!

Vam treure l'aigua gelada de les gerres i vam veure que el cotxe, el lleó, l'anella i les peces les podíem veure però no les podíem treure!
Vam adonar-nos que estava fred, que lliscava, que es desfeia, que no tenia gust ... I que podíem pintar amb gel a sobre del paper i quedava de color blau.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5