Ves al contingut principal

JA HA ARRIBAT EL TIÓ A MONTCLAR

Ja ha arribat el Tió a Montclar!
El passat diumenge, les famílies de la Llar i Parvulari vam anar a buscar el tió al bosc.
La festa va començar amb un petit esmorzar que vam preparar entre tots: coca, xocolata, sucs i refrescs.... Necessitàvem agafar forces per anar fins al bosc!
Tots plegats ens vam dirigir fins a un petit bosc ubicat molt a prop de la nostra escola i allà, sota un arbre, vam trobar el tió. Però no va venir sol, portava una carta adreçada a tots els nens i nenes, que les professores de l'escola van llegir i tots van escoltar amb molta atenció.

Vam gaudir d'una jornada familiar molt nadalenca.
Fent clic a l'enllaç inferior, podreu accedir a totes les fotos que es van fer.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5