Ves al contingut principal

A P1-B TREBALLEM LA RÍNXOLS D'OR

Després d'escoltar el conte ens vam posar mans a l'obra i, després de mesurar-nos i jugar amb pilotes petites, mitjanes i petites vam descobrir que érem com l'osset mitjà:Així que el vam pintar, hi vam enganxar gomets dins la samarreta, vam esquinçar paper de seda i el vam enganxar! Vam exercitar molt els nostres dits!


Per acabar, vam fer els rínxols de la Rínxols d'Or: vam estampar pintura groga amb rotlles de paper de WC i vam fer "rínxolets" amb guixos a la seva melena!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5