Ves al contingut principal

TROBADES ESPORTIVES DE P5

El passat dissabte 28 de febrer va tenir lloc la tercera trobada de P5 de la comarca organitzada pel Consell Esportiu de l' Anoia.
Aquesta vegada vam tenir la sort de que es celebressin a la nostra escola.
Els nens van poder gaudir d'un seguit de circuits, proves de punteria, jocs... Que van organitzar la Núria Minguet i les monitores de Batxillerat. Us felicitem per aquest gran matinal on nens i famílies van gaudir molt a la nostra escola.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

TROBADES ESPORTIVES DE P5