Ves al contingut principal

ECLIPSE DEL 20 DE MARÇ

El passat divendres 20 de març va tenir lloc un eclipse parcial.
Les alumnes de 6è de primària van oferir sesions informatives sobre aquest fenomen. Els nens i nenes de P5 vam anar a les aules de primària on ens havien preparat una explicació, representació, vídeos, dibuixos... Per entendre millor el que estava passant amb el sol i la lluna.
Moltes gràcies noies de 6è epri! Ens va encantar!Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5