Ves al contingut principal

TROBADES ESPORTIVES P5

El passat dissabte, alumnes de P-5 de Montclar, van particupar a la Trobada Prebenjamina de Jocs Tradicionals organitzada pel Consell Esportiu de l'Anoia.

El Consell Esportiu de l'Anoia organitza unes Trobades Esportives dirigides als nens/es de P-5.

Són jornades totalment lúdiques on no existeix la vesant competitiva de l'esport. No hi ha resultats, només s'intenta que els participants gaudeixin d'un matinal esportiu.

La primera trobada van participar en una "Trobada del Jocs Tradicional
​s​
"  
i es va celebrr a la Plaça Cal Font d'Igualada.

Van jugar al joc de les cadires, lluita de galls, el mocador, cursa de sacs, la xarranca i saltar a la corda...

Vam passar un matí d'allò més divertit amb els petits de l'escola fent esport!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

TROBADES ESPORTIVES DE P5