Ves al contingut principal

PRIMER DIA DE CLASE PARA LOS NIÑOS Y NIÑAS DE ED. INFANTIL DE MONTCLAR

En Montclar ayer empezó, con mucha ilusión, el nuevo curso escolar. Tanto los niños y niñas como también los padres se tienen que ir adaptando a la nueva situación. 

La adaptación es el proceso a través del cual el nuevo entorno y los nuevos adultos se conocerán, y transmitirán en los niños y niñas sentimientos de seguridad, confianza, familiaridad, etc.

A la hora del patio, todos se divirtieron y disfrutaron mucho.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5