Passa al contingut principal

PROJECTE EL MÓN

El trimestre passat,  dins de l'àrea de descoberta de l'entornvàrem treballar el projecte d'animals del món i tambétradicions i curiositats del món.

Vàrem aprendre moltes coses que no coneixiemAmbl'ajuda de les nostres famílies  vàrem conèixer objectes, records, costums...Cadascú va explicar als altres nens i nenes d'on era l'objecte que portava, per a què servia, dequin país procedia... I per acabar els anavem classificantsegons al continent al que pertanyia.  Ha estat una activitatmolt enriquidora i interessant.

Per acabar aquest projecteels nens i nenes de P5 vàremtenir l'oportunitat de conèixer més a fons els costums i forma de viure dels nens de Ruanda gràcies a la visita quevàrem tenir de Mn. Jean, ruandès, que viu a Santpedor,Ens va explicar què feien els nens del seu país des que esllevaven fins a l'hora d'anar a dormir. Tot plegat bastantdiferent que nosaltresNomés dir que abans d'anar al'escola anaven al pou a buscar l'aigua per rentar-se i que per això s'havien de llevar molt aviat. També que anaven al'escola caminant uns quants Kms.

També va venir la tieta del Dani de P5 a explicar-nos comviuen a Birmània, país on ella viu actualment.

Tot plegat ho podeu veure en aquestes fotografies

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!