Ves al contingut principal

SCIENCE PROJECT IN P5

Our P5 class have been learning about Dinosaurs in the HOORAY CLASSROOM.

This month our science project is all about dinosaurs. We learned the names of T-Rex, Triceratops, Stegosaurus, Diplodocus, Triceratops and Velociraptor. We learned that some eat meat and some only greens and that they lived a long time ago.

We learned that some are tall and some are short; some have big heads and some have small heads and some have claws and some sharp teeth. Children love dinosaurs which makes it a very meaningful subject for them. Their interest motivates them to learn the words and to speak about them.

Our take home project is making Dorothy the Dinosaur as you can see in these pictures.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5