Passa al contingut principal

SANT JORDI AL PARVULARI

Ahir vam celebrar la diada de Sant Jordi d'una manera molt especial.
Els nens i nenes de P4 i P5 vam visitar la biblioteca d'Igualada. Ens van ensenyar els seus espais i els diferents tipus de contes que hi podem trobar i demanar en prèstec.

Per acabar ens van explicar uns contes que ens van agradar molt.
Moltes gràcies a tot el personal de la biblioteca per tractar-nos tant bé!Sortint de la biblioteca vam poder passejar per la plaça de Cal Font i la Rambla on vam poder veure les diferents paradetes de roses i llibres. 


A la tarda les mestres ens van sorprendre amb un teatre de titelles representant la Llegenda de Sant Jordi.També us deixem unes fotos dels detallets pels pares de part dels nens de P3, P4 i P5.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!