Ves al contingut principal

SETMANA DELS COLORS

Durant aquesta setmana, al parvulari del Montclar, estem celebrant la setmana dels colors.
Cada dia hem treballat un color diferent.
Hem barrejat pintures, hem fet servir diferents tècniques plàstiques, cantat cançons, explicat contes de cada un dels diferents colors, hem buscat coses que corresponien a cada un dels colors treballat...
Una de les coses més importants que hem après dels colors és Que cada un d'ells té molts tons!
A les tardes ens hem guarnit amb els diferents tallers que hem anat realitzant.

Ens ho estem passat molt bé !!!Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5