Ves al contingut principal

PORTES OBERTES HOORAY!

Mares i pares gaudeixen d'una classe d'anglès amb els seus fills
El passat dimarts 25 de Febrer pares de l'escola i de fora de l'escola van gaudir d'una classe d'anglès amb Miss Vickie i els nens i nenes de P5A a la Hooray Class. Els pares han vist com treballen els nens amb materials didàctics, poemes, cançons i sobretot speaking. Al acabar els pares han pres un cafè tots plegats amb la tutora del curs. El proper dimarts 4 de març, els pares de P5B i P4 estan convidar a gaudir d'aquesta activitat amb els nens. 
Us recordem que es una activitat oberta a tothom i podeu venir acompanyats dels vostres amics.
Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5