Passa al contingut principal

I SEE WITH MY EYES…. I HEAR WITH MY EARS….. Los Cinco Sentidos en P5

Dentro de la programación del HOORAY CLASSROOM tenemos varios proyectos de ciencias. Este mes hemos empezado el primero, LOS CINCO SENTIDOS.

Durante estas 3 semanas trabajamos los sentidos en un entorno INGLÉS.
Los niños han trabajado con los “BAGS” como siempre pero en cada bag encontraron elementos que ayudan a interiorizar los conceptos de los cinco sentidos.


En el Taste Bag encontraron canela, sal, café y incluso vinagre. Todos se animaron a probar y a contestar las preguntas, “Is it sweet or salty?”, “Is it bitter or sour?” y al final, “What does it taste like?”


In the Smell Bag encontraron colonia, cebolla, pasta de dientes, ajo y vainilla. Después de oler, hablamos de si “ It smells nice or nasty”

Clasificamos objetos que  “feel soft or hard” y escuchamos instrumentos y sonidos del aula. Salimos al patio a buscar objetos que “feel smooth or rough” y terminamos trabajando individualmente para preparar un librito para los Papas.


Nos lo hemos pasado muy bien todos.

Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!