Passa al contingut principal

ELS DENTISTES VISITEN EL PARVULARI


La setmana passada al parvulari del Montclar ens van visitar unes dentistes.
Durant tot el matí, l' Eva i la Mariona ens van estar explicant en què consisteix la seva feina, quins són els hàbits saludables per tenir unes dents sanes...
Van portar un munt de materials molt divertits per tal de conèixer quines parts té la boca, quantes dents tenim i en quina posició estan.
Aquest primer trimestre, a l'escola, estem treballant el projecte del Cos Humà.
Als més grans de P4 i P5, ens van estar parlant del sentit del gust. Ens van explicar d'una manera molt divertida la posició de cada un dels gustos en la nostra llengua, el dolç, el salat, l' amarg i l'àcid.
Com que és molt important rentar-se les dents cada dia després de cada àpat, ens van obsequiar amb un raspall per cada nen. Per acabar vam aprendre una cançó tots plegats sobre tot el que ens havien explicat.
Estem molt contents per la vostra visita. Moltes gràcies Eva i Mariona!"
Aqui teniu unes fotos:


Entrades populars d'aquest blog

FEM DANSES DISFRESSATS

Aquest matí hem obert la capsa de les disfresses i..... uau! Ens hem quedat ben parats quan hem vist que hi havia moltes disfresses: perruques, collarets, vestits, gorros de tot tipus, faldilles, mallots, màsqueres,... Ràpidament hem agafat allò que més ens cridava l'atenció i ens ho hem posat. També hem provat tot solets de posar-nos aquelles peces de roba que semblaven ben estranyes i hem ajudat als altres companys a posar-se'n. Un cop vestits, hem posat música amb molta marxa i ens ho hem passat pipa!


EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!