Ves al contingut principal

CAIXES DE MÚSICA

Durant aquesta setmana hem estat treballant diferents activitats relacionades amb la celebració de la diada de Santa Cecília, patrona de la música.
Una de les activitats que volem destacar és la creació d'unes caixes de música realitzades per les famílies de la llar i parvulari. Volem agrair la vostra col.laboració ja que heu creat un material impressionant! Moltes gràcies!


MOLTES GRÀCIES PARES!
Entrades populars d'aquest blog

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

TROBADES ESPORTIVES DE P5