Ves al contingut principal

CASTANYADA 2013

Aquest any, durant la setmana de la Castanyada, cada curs ha treballat d'una manera molt original la tardor i tot allò que ens porta.
Finalment quan ha arribat el gran dia, ens han vingut a visitar unes castanyeres molt simpàtiques que ens havien preparat jocs, cançons...

Per finalitzar, va arribar la castanyera Tina amb el seu Marraneu. Ens ha explicat un conte que ens ha agradat molt. T'esperem l'any vinent Tina!
Molt bona castanyada a tots!!!


Entrades populars d'aquest blog

EXPERIMENTACIÓ AMB OU

Seguint amb el projecte que estem treballant aquest trimestre a P4 sobre la granja, estem aprenent moltes coses relacionades amb els animals de granja.
Una de les coses que estem aprenent, són els aliments que ens proporcionen cada un dels animals que conviuen a la granja.
La gallina pon ous. Amb els ous podem fer una truita... Sabeu quin tacte té la clara, el rovell i la closca? Mireu que bé que ho hem passat!I per acabar hem pintat un ou amb el rovell!!!Demà enganxarem les closques que hem guardat en els dibuixos.

SETMANA D'ADAPTACIÓ A LA LLAR

Aquesta setmana els més petitons ja han començat amb moltes ganes la Llar. Sempre costa una mica deixar enrere les vacances per iniciar la rutina però tant els ossets, com els conillets i els elefants s'han adaptat amb ganes i alegria a les seves noves aules, mestres i companys!
Mireu què bé s'ho passen!

TROBADES ESPORTIVES DE P5